Koulukuljetukset

Koulukuljetukset ovat yksi tärkeä osa Oulaisten taksien ajoista. Oulaisten taksit kuljettivat lukuvuonna 2021-2022 noin 200 koululaista, esikoululaista sekä kerholaista koulupäivän aikana. Koulukuljetuksia hoitaa samanaikaisesti keskimäärin 4-6 taksia, hetkellisesti koulukyydit voivat sitoa 7-8 taksia kuljetustehtävään. Samassa kuljetuksessa voi olla jopa viiden eri koulun oppilaita. Ensimmäiset koulureitit lähtevät aamulla klo: 7:00. Oppilaan varsinaisia haku-aikoja voitte tarkistaa MunApp sovelluksesta. Kuljetusaikatauluun vaikuttavat myös muu liikenne sekä keliolosuhteet.

Jotta koulukuljetus onnistuisi myös talviliukkailla, pyytäisimme teitä huolehtimaan, että lapsenne olisi aamuisin valmiina odottamassa sovitussa paikassa 5 MINUUTTIA ENNEN varsinaista hakuaikaa.

Mikäli taksi on edellä aikataulusta, se odottaa sovittuun aikaan saakka. Jos taksi on myöhässä aikataulusta, sen on jatkettava matkaa, ellei oppilasta näy hakupaikalla (yleensä kotipihaan menevä tienhaara).

Siirrymme viikosta 11/24 alkaen sähköiseen MunApp koulukuljetusten hallintajärjestelmään. Oulaisten kaupungin koulutoimi on tiedottanut vanhempia järjestelmän käyttöönotosta Wilmassa. Sovelluksen käytössä opastaa koulutoimisto 044 4793 243.

Tämän sovelluksen kautta on helppoa ilmoittaa oppilaan kuljetuksen peruuntuminen tai epäsäännöllinen kuljetustarve.

Muissa koulukuljetuksia koskevissa asioissa yhteydenotot:

Matti Niemelä

0400 942 362