Koulukuljetukset

Koulukuljetukset ovat yksi tärkeä osa Oulaisten taksien ajoista. Oulaisten taksit kuljettavat lukuvuonna 2018-2019 noin 200 koululaista, esikoululaista sekä kerholaista päivittäin päivästä riippuen, kun aamu- ja iltapäiväreitit lasketaan yhteen. Koulukuljetuksia hoitaa samanaikaisesti keskimäärin 4-5 taksia, hetkellisesti koulukyydit voivat sitoa 6-7 taksia kuljetustehtävään. Samassa kuljetuksessa voi olla jopa viiden eri koulun oppilaita. Ensimmäiset koulureitit lähtevät aamulla klo: 7:00. Kuljetusaikatauluun vaikuttavat myös muu liikenne sekä keliolosuhteet. Jokaisen kuljetuksessa olevan oppilaan vanhemmille on ilmoitettu kellonaika milloin taksi on hakemassa.

Jotta koulukuljetus onnistuisi myös talviliukkailla, pyytäisimme teitä huolehtimaan, että lapsenne olisi aamuisin valmiina odottamassa sovitussa paikassa 5 MINUUTTIA ENNEN varsinaista hakuaikaa.

Mikäli taksi on edellä aikataulusta, se odottaa sovittuun aikaan saakka. Jos taksi on myöhässä aikataulusta, sen on jatkettava matkaa, ellei oppilasta näy hakupaikalla (yleensä kotipihaan menevä tienhaara).

Poissaoloista toivoisimme teidän ilmoittavan  sähköpostiin osoitteeseen taksi.oulainen@outlook.com ( huom. sähköpostia ei lueta välttämättä reaaliajassa ) tai taksikeskuksen numeroon  0600 – 300 60, josta tieto menee heti kuljetuksia hoitaviin takseihin. Numero on käytössä 24h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Alla olevasta linkistä pääsette ilmoittamaan poikkeavat kuljetustarpeet.

Mahdollisissa muissa koulukuljetusasioissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Matti Niemelään puh. 0400-942362.

Koulukyytien ilmoitus