Koulukuljetukset

Koulukuljetukset ovat yksi tärkeä osa Oulaisten taksien ajoista. Oulaisten taksit kuljettavat lukuvuonna 2021-2022 noin 200 koululaista, esikoululaista sekä kerholaista päivittäin päivästä riippuen, kun aamu- ja iltapäiväreitit lasketaan yhteen. Koulukuljetuksia hoitaa samanaikaisesti keskimäärin 4-6 taksia, hetkellisesti koulukyydit voivat sitoa 7-8 taksia kuljetustehtävään. Samassa kuljetuksessa voi olla jopa viiden eri koulun oppilaita. Ensimmäiset koulureitit lähtevät aamulla klo: 7:00. Oppilaan varsinaisia haku-aikoja voitte tiedustella sähköpostilla, taksi.oulainen@outlook.com. Kuljetusaikatauluun vaikuttavat myös muu liikenne sekä keliolosuhteet.

Jotta koulukuljetus onnistuisi myös talviliukkailla, pyytäisimme teitä huolehtimaan, että lapsenne olisi aamuisin valmiina odottamassa sovitussa paikassa 5 MINUUTTIA ENNEN varsinaista hakuaikaa.

Mikäli taksi on edellä aikataulusta, se odottaa sovittuun aikaan saakka. Jos taksi on myöhässä aikataulusta, sen on jatkettava matkaa, ellei oppilasta näy hakupaikalla (yleensä kotipihaan menevä tienhaara).

Poissaoloista voitte ilmoittaa tekstiviestillä numeroon 0400-942362 ( Matti Niemelä ). Mahdollisissa muissa koulukuljetusasioissa voitte  olla yhteydessä myös Matti Niemelään.

Allaolevasta linkistä pääsette ilmoittamaan poikkeavat kuljetustarpeet.

Koulukyytien ilmoitus