Koulukuljetukset

Koulukuljetukset ovat yksi tärkeä osa Oulaisten taksien ajoista. Oulaisten taksit kuljettavat lukuvuonna 2017-2018 noin 200 koululaista, esikoululaista sekä kerholaista päivittäin, päivästä riippuen kun aamu- ja iltapäiväreitit lasketaan yhteen. Koulukuljetuksia hoitaa samanaikaisesti keskimäärin 4-5 autoa. Samassa kuljetuksessa voi olla jopa viiden eri koulun oppilaita. Ensimmäiset koulureitit alkavat jo aamulla 7:00. Kuljetusaikatauluun vaikuttavat myös muu liikenne sekä keliolosuhteet. Jokaisen kuljetuksessa olevan oppilaan vanhemmille on ilmoitettu kellonaika milloin taksi on hakemassa.

Jotta koulukuljetus onnistuisi myös talviliukkailla, niin pyytäisimme teitä huolehtimaan, että lapsenne olisi aamuisin valmiina odottamassa sovitussa paikassa 5 MINUUTTIA ENNEN varsinaista hakuaikaa.

Mikäli taksi on edellä aikataulusta, niin se odottaa sovittuun aikaan saakka. Mutta jos taksi on myöhässä aikataulusta, sen on jatkettava matkaa, ellei oppilasta näy hakupaikalla (yleensä kotipihaan menevä tienhaara).

Poissaoloista toivoisimme teidän ilmoittavan  sähköpostiin osoitteeseen taksi.oulainen@outlook.com tai taksikeskuksen numeroon  0600 – 300 60. Numero on käytössä 24h/vrk vuoden jokaisena päivänä

Mahdollisissa muissa koulukuljetus asioissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Matti Niemelään puh. 0400-942362.

Koulukyytien ilmoitus